Header image

specijalistička stomatološka ordinacija

DR TATJANA NIKOLIĆ

Zubni implanti

U današnje, savremeno doba, zubni implanti su najbolje rešenje za nadoknadu jednog ili više zuba. Treba napomenuti da je jedan od primarnih ciljeva stomatološke implantacije nastojanje da se obezbedi isti oblik i funkcija kao i kod vaših prirodnih zuba. Međutim, ipak imajte na umu da implant nije zub, a to ima svoje brojne prednosti, da nabrojimo samo neke:

Zubni implanti

Implanti su veštački korenovi, napravljeni od titanijuma, koji se ugradjuju u viličnu kost i koji nose buduće zubne krunice. U implant se ušrafljuje veštački zub koji se po vašoj želji može napraviti od metal keramike ili od bezmetalne keramike. Sama procedura ugradnje implantata je krajnje jednostavna i rutinska. Cena ugradnje zubnog implanta je 400 evra.

Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Tatjana Nikolić, počela je sa radom 1993. godine. Za preko 20 godina profesionalnog rada, poverenje nam je ukazalo više od 7000 pacijenata iz zemlje i inostranstva. Sa svojim saradnicima, pružamo vam potpuno modernu i funkcionalnu stomatologiju sa posebnim akcentom na visoku estetiku. Cilj nam je da uz vrhunski kvalitet i modernu tehnologiju u prijatnoj atmosferi svaki pacijent dobije kompletnu uslugu.

U našoj specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji koja je opremljena po poslednjim svetskim standardima u oblasti stomatologije, srdačno će vas dočekati naš tim vrhunskih stomatologa specijalista sa višedecenijskim iskustvom, koji će vam pružiti najkvalitetniju uslugu!

Najsavremenija švajcarska tehnologija i materijal su najbolja garancija za kvalitet koji od nas dobijate svaki put i razlog zbog čega nam se iznova vraćate.

Uverite se i sami - zakažite besplatan pregled i konsultaciju pozivom na broj telefona +381(63) 770-5342 ili putem formulara ispod.