Header image

specijalistička stomatološka ordinacija

DR TATJANA NIKOLIĆ

Hollywood Smile

Blistav, beli osmeh, oduvek je bio sinonim lepote i zdravlja.

Međutim, retko ko je te sreće da ima savršeno blistav osmeh bez ikakvih stomatoloških tretmana. Danas postoji čitava jedna grana stomatologije koja se bavi samo proučavanjem i dizajnom osmeha - to je Estetska stomatologija.

Holivudski osmeh je do nedavno bio privilegija samo za odabrane i mogli smo mu se diviti samo preko malih ekrana, međutim sada ga lako možete imati i vi!

Hollywood Smile

U našoj specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji možete zakazati besplatan pregled i konsultaciju, kada ćemo sagledati celokupno stanje vaših zuba i detaljnom analizom izraditi vaš personalizovani koncept za dostizanje cilja – vašeg željenog osmeha.

Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Tatjana Nikolić, počela je sa radom 1993. godine. Za preko 20 godina profesionalnog rada, poverenje nam je ukazalo više od 7000 pacijenata iz zemlje i inostranstva. Sa svojim saradnicima, pružamo vam potpuno modernu i funkcionalnu stomatologiju sa posebnim akcentom na visoku estetiku. Cilj nam je da uz vrhunski kvalitet i modernu tehnologiju u prijatnoj atmosferi svaki pacijent dobije kompletnu uslugu.

Nema nikakve potrebe za strahom ili zabrinutošću, naš iskusan tim specijalista stomatologa, kao i ostatak našeg osoblja, tu su da učine da se osećate prijatno i opušteno čim kročite u našu stomatološku ordinaciju.

Do vašeg blistavog osmeha možemo doći sledećim tretmanima:

Ukoliko ste zainteresovani, kontaktirajte nas i zakažite besplatni pregled. Tu smo da vas pregledamo, saslušamo, posavetujemo o daljim koracima i zajedno dođemo do vašeg idealnog osmeha.

Zakažite besplatan pregled i konsultaciju pozivom na broj telefona +381(63) 770-5342 ili putem formulara ispod.