Header image

specijalistička stomatološka ordinacija

DR TATJANA NIKOLIĆ

U našoj ordinaciji možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga

ENDODONCIJA

( lečenje zuba ) Podrazumeva lečenje kanala korena zuba kao i plombiranje zuba najsavremenijim materijalima .Pored standardnih estetskih kompozitnih plombi u boji zuba, restauracija zuba se radi i porcelanskim plombama.

endodoncija

PROTETIKA

Uključuje korišćenje najsavremenijih antialergijskih materijala, kao i najmodernijih visoko estetskih materijala. Izradu totalnih i parcijalnih akrilatnih i skeletiranih proteza sa mogućnošću prikrivanja kukica specijalnim ankerima kao i korišćenje „ providnih ˝kukica za fiksaciju zubne proteze. Izradu krunica i mostova od metal keramike , bezmetalne keramike, inleje, onleje, fasete, sa posebnom karakterizacijom koja rezultira maksimalnom estetikom.

protetika

ORALNA HIRURGIJA I PARODONTOLOGIJA

Obuhvataju sve vrste operacija u usnoj duplji koje se obavljaju bezbolno i uz minimalnu invaziju tkiva.

paradontologija

IMPLANTOLOGIJA

Je nadoknada zuba ugradnjom titanijumskih implanata u kost gornje ili donje vilice uz mogućnost imedijatnog opterećenja i dobijanja zuba već nakon operacije.

implanti

DEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

Se obavlja sa puno strpljenja i obuhvata lečenje i plombiranje mlečnih zuba, zalivanje fisura i jamica, obuku dece o pravilnom održavanju oralne higijene, kao i ortodonciju, odnosno, ispravljanje zuba fiksnim i pokretnim ortodontskim aparatima.

decija

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Pored posebnih vrsta porcelana koji se koriste za izradu zuba, naš umetnički sektor se posebno posvećuje svakom pacijentu i radi na karakterizaciji zuba koja daje prirodan izgled osmehu.

estetska

Novo!!! - Hijaluronski fileri

Popunjavanje usana, pušačkih bora, nalolabijalnih brazdi, marionetskih brazdi, podizanje uglova usana

fileri